class="img-responsive

Penisverlengers

class="img-responsive

Penisverlengers hebben een zekere wetenschappelijke waarde.

Brits Tijdschrift voor Urologie

Tijdschrift voor Seksuele Geneeskunde

In theorie, althans, zouden ze nieuwe weefselgroei in de penis moeten veroorzaken.

Penisverlengingsapparaten vereisen echter een hoge mate van toewijding om ze te dragen (meer dan 3000 uur), en de meeste zijn behoorlijk ongemakkelijk.

Een positief punt is dat een penisverlenger, in tegenstelling tot de meest gebruikelijke vorm van penisverlenging (ligamentolyse), zowel de lengte van de slappe als de erecte penis verlengt.

Hoewel de theorie achter penisverlenging enige waarde heeft, wordt in de praktijk bijna nooit een significante permanente toename in lengte bereikt.

De meeste gebruikers dragen het penisverlengingsapparaat een tijdje (misschien een maand of twee), voordat ze tot de conclusie komen dat de onbeduidende toename in lengte (als die er al is) het ongemak van het dragen van het apparaat niet waard is.

De sleutel tot het verkrijgen van resultaten van een penisverlenger is het vinden van een die is comfortabel genoeg om u toe te staan om het te dragen voor de maximale tijd onder spanning mogelijk.

Penisextenders irriteren meestal het meest op het punt waar de plastic lus om de eikel of de kop van de penis gaat. Op dit punt wordt de druk van de metalen trekstangen op de eikel uitgeoefend om de hele schacht op te rekken.

Phallosan biedt een oplossing voor de irritatie en tederheid die wordt ervaren met extenders achter de kop, door in plaats daarvan de kop in een vacuüm af te sluiten dat vervolgens de spanning langs de schacht overbrengt via een elastische riem die rond de taille wordt gewikkeld.

class="img-responsive

Deze Phallosan-bevestigingsmethode kan sommige gebruikers in staat stellen het apparaat langer te dragen dan een verlengstuk met een metalen staaf en een lus om het hoofd.

class="img-responsive
class="img-responsive
class="img-responsive
class="img-responsive
class="img-responsive

Voor- en nadelen - Penisverlengers

Er is veel geduld nodig om resultaten te bereiken met Phallosan Forte of welke penisverlenger dan ook.

Hoewel de wetenschap achter penisverlengers goed is, geven in de praktijk veel mannen het op vanwege de hoeveelheid inspanning die het vergt.

De Androfill filler procedure zorgt voor een onmiddellijke toename van de omtrek die dramatisch kan zijn, afhankelijk van de hoeveelheid filler die wordt gebruikt.

Androfill is echter aanzienlijk duurder dan het kopen van een penisverlenger.

Over de auteur Dr Gary Horn

class="img-responsive

Dr. Gary Horn is de oprichter van Androfill en is verantwoordelijk voor alle inhoud van de website. Dr. Horn is een geregistreerd plastisch chirurg in het Verenigd Koninkrijk en België.

Linkedin profiel van Dr Horn
Dr Horn's Top Artsen Profiel

Dr Gary Horn is een veelgeprezen plastisch en reconstructief chirurg en uro-anodroloog met meer dan 25 jaar ervaring.

Dr. Horn heeft veel gepubliceerd in internationale tijdschriften en wordt regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven en om live chirurgische en niet-chirurgische procedures uit te voeren.

Dr Horn is gefilmd door de BBC voor de Plastic Fantastisch serie.

In 2016 werd Dr Horn gefilmd terwijl hij een penisvergrotende operatie uitvoerde voor een BBC documentaire De penisverlengingskliniek

The Guardian Newspaper -
NetDoctor - Androfill
 BBC News - Androfill
The Sun Newspaper - Androfill
Daily Mail - Androfill
The Guardian Newspaper -
NetDoctor - Androfill
 BBC News - Androfill
The Sun Newspaper - Androfill
Daily Mail - Androfill

Deze website is voor Androfill België

Klik hieronder voor Androfill Verenigd Koninkrijk, Zweden, USA, Canada, Australië en de VAE