De Vette Uitbreiding van de Penis van de Overdracht2022-10-02T11:03:28+00:00
class="img-responsive

De Vette Uitbreiding van de Penis van de Overdracht

Penisvergrotingschirurgie met vetoverdracht omvat twee chirurgische ingrepen die tijdens hetzelfde ziekenhuisbezoek worden uitgevoerd.

Bij de eerste procedure wordt vet uit de buik of de dijen weggezogen. Het vet wordt vervolgens gefilterd, zodat de vetcellen worden geïsoleerd en het andere materiaal wordt verwijderd. Vervolgens wordt het vet rond de penisschacht geïnjecteerd met behulp van op maat gemaakte injectietechnieken om ervoor te zorgen dat het vet overleeft. Aangezien de cellen van de vettransfer afkomstig zijn van het eigen lichaam van de patiënt, is er geen risico op een allergische reactie.

De huid van de penis is dun in het gebied tussen de huid en de penisschacht, en dit gebied heeft geen rijke bloedtoevoer. Als gevolg hiervan is vettransplantatie naar de penis van oudsher onbetrouwbaar gebleken, met als belangrijkste bijwerking bobbeligheid, veroorzaakt door vetnecrose.

Het is van cruciaal belang dat het vet dat naar de penis wordt overgebracht zuiver is, en dat de vetcellen intact blijven. Daartoe gebruiken we het LipiVage-systeem.

LipiVage creëert een gesloten circuit van de plaats van de vetdonor (meestal de buik, flanken en onderrug) naar de plaats van de vetontvanger (de penis).

Het gesloten circuit verbetert de snelheid van vetoverleving en vermindert het risico van infectie aangezien het vet niet zo aan de lucht wordt blootgesteld tijdens de verwijdering en overdracht.

LipiVage voor penis vet overdracht

De dikte van de penis kan aanzienlijk toenemen*

Penis Vet Transfer Resultaten

Met geavanceerde technieken voor het oogsten, overbrengen en opnieuw injecteren van vet, kunnen wij het hoogst mogelijke overlevingspercentage van vet bereiken.

30-40% toename in omtrek is mogelijk.

*Individuele resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.

Dit systeem vermindert ook de ontstekingsreactie en vetnecrose, wat leidt tot veel hogere overlevingspercentages van het vettransplantaat en een minder klonterig resultaat.

Het gebruik van het LipiVage filtratiesysteem verhoogt de overlevingskansen van vetten op lange termijn aanzienlijk.

Hoeveel beter zijn uw resultaten dan in traditionele klinieken?2018-08-10T13:45:13+00:00

Aanzienlijk betere filtratie- en injectietechnieken (Lipivage) stellen ons in staat het hoogst mogelijke overlevingspercentage van vet te bereiken.

Een hoger overlevingspercentage van het vet betekent dat u in de toekomst minder aanvullende procedures nodig kunt hebben (mogelijk zijn er in uw hele leven maar 5 of 6 vettransferoperaties nodig).

Hoe zal de penis aanvoelen nadat er vet in is geïnjecteerd?2018-08-10T13:31:08+00:00

Na de eerste injectie zal de patiënt een aanzienlijke toename van de penisomtrek merken, aangezien de meeste vetcellen nog intact zijn.

De aanvankelijke omvang zal enigszins worden versterkt door zwelling, meestal mild. Het uiteindelijke resultaat zal afhangen van de hoeveelheid overgebracht vet die overleeft en de totale hoeveelheid en verdeling van vetnecrose (valcellen die niet overleven), samen met de mate van fibrose en littekenvorming die meestal minimaal is.

Vet wordt gewoonlijk omschreven als vetachtig, of iets zachter aanvoelend, met een marshmallow-achtige consistentie, over het algemeen met dezelfde textuur als vet in de maag.

De textuur verbetert wel enigszins in erecte toestand, omdat het vet een beetje wordt samengedrukt tussen het penisweefsel en de huid.Foto van Vet voor Penis Vette Overdracht


Necrotische vetcellen (vetcellen die het niet hebben overleefd) kunnen samenklonteren tot harde knobbels in de penis. Dit wordt meestal aangepakt door in de kliniek gedurende een aantal maanden steriodes (Kenalog 10) in te spuiten om te proberen de harde knobbels op te breken.Kenalog 10 Injecties

Over de auteur Dr Gary Horn

class="img-responsive

Dr. Gary Horn is de oprichter van Androfill en is verantwoordelijk voor alle inhoud van de website. Dr. Horn is een geregistreerd plastisch chirurg in het Verenigd Koninkrijk en België.

Linkedin profiel van Dr Horn
Dr Horn's Top Artsen Profiel

Dr Gary Horn is een veelgeprezen plastisch en reconstructief chirurg en uro-anodroloog met meer dan 25 jaar ervaring.

Dr. Horn heeft veel gepubliceerd in internationale tijdschriften en wordt regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven en om live chirurgische en niet-chirurgische procedures uit te voeren.

Dr Horn is gefilmd door de BBC voor de Plastic Fantastisch serie.

In 2016 werd Dr Horn gefilmd terwijl hij een penisvergrotende operatie uitvoerde voor een BBC documentaire De penisverlengingskliniek

The Guardian Newspaper -
NetDoctor - Androfill
 BBC News - Androfill
The Sun Newspaper - Androfill
Daily Mail - Androfill
The Guardian Newspaper -
NetDoctor - Androfill
 BBC News - Androfill
The Sun Newspaper - Androfill
Daily Mail - Androfill

Deze website is voor Androfill België

Klik hieronder voor Androfill Verenigd Koninkrijk, Zweden, USA, Canada, Australië en de VAE

Ga naar boven