Kort antwoord: Helaas is penisverkorting de meest voorkomende complicatie van een penisverlengende operatie (ligamentolyse).

Maar alleen als de ligamenten weer aan elkaar hechten. We gebruiken altijd een siliconenbuffer om te voorkomen dat de ligamenten opnieuw hechten en de penis verkort.

In een klein aantal gevallen kan de siliconenbuffer geïnfecteerd raken en moet hij operatief worden verwijderd.

Het dragen van een penisverlenger gedurende 8 uur per dag, gedurende 1 jaar na de operatie, helpt ook om het intrekken en verkorten van de penis te voorkomen.

Zorg ervoor dat u vóór de operatie vertrouwd bent met het dragen van een penisverlenger en dat u ervan overtuigd bent dat het dragen van een penisverlenger gedurende deze periode uw normale routine niet zal verstoren.

Afbeelding van Twee pennenvruchten, korter en langer

Uitleg:

Als u na de penisverlenging geen penisverlenger draagt, zullen de gewrichtsbanden zich waarschijnlijk weer aan de schacht van de penis hechten, verder naar beneden richting de kop, waardoor uw penis korter wordt dan voor de operatie.

Chirurgen hebben geprobeerd het verkorten en opnieuw aanhechten van de penis te voorkomen door plastic of Gore-tex in de opening tussen de penisbasis en het schaambeen aan te brengen, met wisselend succes.

Penis Verlenger Apparaat

Voordat u een penisverlengingoperatie ondergaat, moet u eerst een penisverlenger kopen, om er 100% zeker van te zijn dat u deze 8-10 uur per dag kunt dragen, als onderdeel van uw normale dagelijkse routine. Je moet er een dragen na de penisverlenging.

Voorbeeld van een Extender

"Verkorting van de penis is een belangrijke complicatie van penisverlengingsoperaties, die meestal het gevolg is van het opnieuw vasthechten van de vrij hangende penis aan het schaambeen dat hoger op de corporale lichamen ligt. De kans op deze complicatie kan worden geminimaliseerd door de plaatsing van omliggende zachte weefsels, vetweefsels, siliconen, polytetrafluorethyleen, Gore-Tex en andere kunstmatige materialen."

Nam Cheol Park, Kim, Moon, Penile Augmentation 2016.